Blogg

5. mar, 2017

I lördags hade jag en busig och glad Nils i studion igen, han fyller nu två år så det var dags för årsfortograferingen. Nu har familjen bilder från nyfödd, 1 år och 2 års-fotograferingar och det här är väldigt uppskattat, så inom kort kommer erbjudanden ut där man erbjuds första fotograferingen gratis! Så håll koll här på hemsidan och på facebook. Sök Lilla Molle Fotografi på facebook, där lägger jag ut fler bilder och erbjudanden, så allt finns inte på hemsidan. 

 

 

 

2. mar, 2017

Jag har väldigt många bakgrunder i i olika storlekar, mönster och material, så allt passar till att fota en liten hund till stora familjer och gruppfoton. Dom mindre bakgrunderna är ca 150-200x300-400 meter och dom hänger jag upp på en bakgrundsställning som enkelt kan flyttas runt och packas ner. Dom stora bakgrunderna är ca 3x11 meter. Dom är stora, tunga och tar mycket plats. Jag har velat köpa en bra upphängning till dessa bakgrunder då jag nu enbart kan ha en i taget uppe och då den anordningen är fast vid taket blir det tungt att byta rullar.. Men nu har jag äntligen köpt en som får plats med 3 rullar och med kedjor så dom enkelt kan rullas ut och upp. Jag håller på att fota alla bakgrunder så snart kommer bilder in på hemsidan under fliken Studion där ni kan se vilka färger och mönster som finns. Dom flesta finns även att se på foton i galleriet, jag har ju även bakgrunder med Frost och Cars, tillbehör som bilar och Frost-kläder finns att låna. 

28. feb, 2017

Gillar ni semla? Förrvar jag inte så förtjust i semlor men sen ett par år tillbaka bara älskar jag dessa bakverk och jag fuskar med att börja äta dom mycket tidigare än den 28 februari som har fått olika namn. Fettisdagen heter den från början men nu hör och läser man fettisdag och semmeldagen. Butikerna brukar ju sälja dom redan strax efter nyår, kanske även tidigare. Rätt eller fel? :) Idag ska jag äta en eller två semlor, brukar inte fira alla dessa dagar i amanackan men Fettisdagen har firats så många år och gott är det så den dagen väljer jag att fira med en god semla :) 

27. feb, 2017

Jag har haft en tid då jag inte orkat skriva pga min utamttningssyndrom jag kämpar med fortfarande. Men efterfrågan om att öppna bloggen har gjort att jag nu är redo att sätta igång igen och jag kommer att skriva mer eller mindre, beroende på min dagsform. Det kommer att bli en hel del bloggande om fotografering men kanske även en del om andra saker som min vardag t.e.x. Jag jobbar ju även som medium så en del spännande saker om det kommer såklart. Ikväll kommer en tjej hit som vill lära sig om ljussättning och blixtar, så jag ska ta en promenad till butiken för att köpa lite fika, vilket vi kan behöva ikväll.