Fotoalbum

Fotogragferingen tar ca 1 timme och sker i min studio, utomhus, hemma hos er eller i en annan lokal då jag har en portabel studio som jag tar med då jag reser runt i landet. Även en del rekvisita följer med beroende på vilka fotograferingar som är bokade och hur mycket som får plats i bilen.

Vid fotograferingen är det bra att anpassa tiden efter barnen. Det viktiga är att barnet är utvilad och mätt, tiderna är inte exakta då en del kan ta längre tid och andra kortare tid. 

Pris: 1400 kr, lån av rekvisita ingår. 
Inkl. 1 förstoring 20x30 cm, 2 st 13x18 cm + lågupplösta webbfiler
Eller 3 högupplösta + lågupplösta bildfiler
Bokningsavgift 400kr betalas vid bokning och dras sedan av från slutsumman

Efter ca 3 dagar skickas en länk via mail med kod till ett eget webbalbum som också ingår, för visning av era bilder och där gör ni era urval av dom bilder ni önskar och väljer även storlek och material. välj ut bilderna genom att klicka på hjärtat och under bilder skriver ni notering om storlek, material m.m. 

Efter beställningen skickas fakturan till er mailadress

Produkterna finns sedan att hämta eller skickas efter ca 1-3 veckor beroende på val av produkt. Längre leveranstid kan ske vid högsäsong. För nerladding av webbfiler mailas en länk till sidan med kod för nerladdning.

För mer info om bokning och priser finns att läsa här: Bokning och priser